Här är ett av mina favoritspel på playstation 4, nämligen Black Mirror. Man går som spelare in i rollen som en familjemedlem i den så kallade Gordonklanen. Nu ska man lista ut vad för slags krafter som är ondskefulla som verkar i familjens herrgård. Det hela utspelar sig år 1926 och man följer David Gordon. Han har åkt från sin mor och hennes hem som är i Indien och kommit till Skottland, detta efter att ha fått nyheter om att hans far gått bort, men inte på ett vanligt sätt utan på ett vis som verkar vara ritualiskt.

Nu måste David tillbaka till den massiva bostaden som familjen äger vid namn The Black Mirror House och återta den, det var nämligen en önskan från hans far i dennes testamente. När han väl är här så märker han snabbt att något är väldigt fel. Han börjar se individer som inte hör hemma här och som helt klart omöjligt kan vara här. De har nämligen varit döda i massvis med år.

En sak som slår mig när jag spelar Black Mirror är dess karaktärer och hur pass välskrivna de är. Man har verkligen tänkt igenom spelet ordentligt innan man skapat det. Jag älskar det verkligen. När man väl satt igång så är det svårt att sluta, man dras enkelt med i spelet och det är spänning på hög nivå.

Detta är en spelserie som fallit lite i glömska. Kanske inte så konstigt med tanke på att den legat i dvala i 6 år. Men nu har den helt klart vilat färdigt, tyckte det svenska spelbolaget THQ Nordic och den ruskiga deckarserien är pånyttfödd. Helt klart så var det på tiden och jag blev fast direkt när jag väl började spela. Jag kan starkt rekommendera detta spel och jag lovar att ni inte blir besvikna.