Knowlegde is Power

Knowlegde is Power till min PS4:a är rätt kul. Det är ett spel som handlar om frågesport och att man är kvick. Man måste svara före sina motståndare och givetvis så måste man svara rätt dessutom. Om du frågar mig så är det kul och tiden går fort när man spelar.

Man kan faktiskt använda sin smartphone som en handkontroll till spelet, vilket är rätt häftigt. De frågor som dyker upp på din skärm på tv:n, dyker också upp på din telefon, smart och smidigt. Grafiken i spelet är rätt simpel men känns ändå väldigt välgjord, inte mycket att säga om det. En annan bra sak i spelet är att du kan välja språk, och språket du väljer kommer också påverka frågorna i spelet, så det är inte så att de bara översätts. Supersmart och bra.

Man kan säga att hälften av frågorna handla om artister, filmer, musik med mera på det valda språket och den andra halvan av frågorna kommer från resten av världen. Det finns även en programledare som guidar en igenom kategorierna och även om hur man spelar, dessutom är det en annan sorts karaktär som ställer alla frågor.

Man kan som sagt styra det man gör i spelet via sin telefon och allt man gör syns på skärmen på tv och på telefonen. Man börjar med att ta en bild på sig, och denna bild blir också ens karaktär i spelet. Sedan är det också ett filter på bilden så man kan se ut som en skogsmulle, prinsessa eller en korvgubbe om man nu vill det.

Summa summarum, ett ganska enkelt spel som faktiskt är riktigt underhållande och när man spelar med sin familj eller sina vänner så får man underhållning på hög nivå. Jag kan starkt rekommendera detta spelet, och att spela det i sammankomster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*